Vaření

Vaření

Dýňové řezy s karobem a hruškovými povidly

pekáček 25 x 20 cm, 45 minut příprava + 30 minut pečení Ingredience: 2 malé hrsti rozinek 250g dýně Hokkaidó zbavené semínek 1 lžička mleté skořice 150g pšeničné polohrubé mouky […]

Vaření

Celerový salát s restovanými žampiony a libečkem

4-5 porcí, 40 minut Ingredience: 1 menší celer extra panenský olivový olej mořská sůl 1 stroužek česneku 250g hnědých žampionů 1/2 červené cibule hrst čerstvého libečku čerstvě mletý pepř Zálivka […]

Vaření

Sabží s tempehem, kešu a růžičkovou kapustou

4 porce, 30min Ingredience: 250g růžičkové kapusty 100g kešu oříšků 5 lžic řepkového oleje 2 cibule 1 balení (bílého natural) tempehu 2 stroužky česneku 1 lžíce mletého zázvoru 1 lžíce […]

Vaření

Indické jáhly s květákem a čočkou

4-5 porcí, 50 minut Ingredience: 150g jáhel 6 lžic řepkového oleje 2 lžičky hnědého hořčičného semínka 2 větší cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce kari koření (nebo tandoori masala) 80g […]